Cursus
Kinder-EHBO

Inhoud

Uw kind krijgt een ongeluk, huilt, kreunt, jammert, verslikt, bloedt, breekt iets.. Wat gaat u doen? Volg een cursus kinder-EHBO, zodat u leert wat te doen als uw kind iets overkomt. Wij leren u in een korte krachtige cursus hoe u bij de meest voorkomende verwondingen moet handelen om erger te voorkomen en vroegtijdige genezing in te zetten. Naast verwondingen behandelen wij ook de onwelwording van flauwvallen tot aan de reanimatie.

Bij Levensreddend.nl krijgt u een praktische cursus waarin alle deelnemers centraal staan. Door de ruime ervaring die onze instructeurs meebrengen naar de cursus en deze op een krachtige en duidelijke manier overbrengen op de deelnemers, worden kennis en vaardigheden op peil gebracht. Onze instructeurs, afkomstig uit de ambulance- en brandweerwereld, weten waar ze het over hebben en gaan verder dan alle verplichte cursusonderdelen. Zij brengen uw kennis en kunde naar een hoger niveau, zullen u boeien en zelfs verbazen tijdens de cursus.

Wij gaan ervoor, omdat het heel belangrijk is dat u weet wat u moet doen in geval van calamiteiten. In de afgelopen jaren hebben verschillende deelnemers van ons een leven gered door daadkrachtig in te grijpen. Het is te hopen dat u nooit zo’n vervelende situatie meemaakt. Gebeurt dit toch dan zorgen wij dat u daar klaar voor bent, zowel op het werk als in privéomstandigheden.

 

Cursuslocatie Ouder&Kind PLEK te Roelofarendsveen
Cursusduur 3 uur
Groepgrootte Maximaal 10 deelnemers
Certificaat Kinder-EHBO – Levensreddend.nl

 

Kosten

De kosten voor de cursus Kinder-EHBO bedragen €115,00 per persoon (inclusief btw). Dit is inclusief het boek ‘Kinder-EHBO’, koffie/thee tijdens de cursus en het certificaat Kinder-EHBO uitgegeven door Levensreddend.nl, met een officiële geldigheid van 1 jaar.

LET OP! Als u aanvullend verzekerd bent bij uw zorgverzekeraar, dan krijgt u dit bedrag mogelijk geheel of gedeeltelijk terug. Klik hier voor de vergoedingen per verzekering.

N

Inclusief naslagwerk: boek

N

Kleine groepsgrootte

N

Duur: 3 uur