Voorkomen én genezen!

Een groot deel van de ongevallen (werk en thuis) is te voorkomen. Veiligheid en preventie vinden wij zeer belangrijk.

Mocht er toch iets gebeuren, dan zorgt onze training dat u klaar bent om in te grijpen, bij kleine en grote calamiteiten. Onze instructeurs (afkomstig uit de ambulance- en brandweerwereld) hebben jaren lang ervaring op het gebied van incidenten zoals bedrijfs-, verkeers- en thuisongevallen, maar ook reanimaties, branden en ontruimingen.

MANIER VAN LESGEVEN
Bij Levensreddend.nl krijgt u een praktische training waarin alle deelnemers centraal komen te staan en wij voor u de tijd nemen. Door de ruime ervaring die onze instructeurs meebrengen naar de trainingen en deze op een krachtige en duidelijke manier overbrengen op de deelnemers, worden kennis en vaardigheden op peil gebracht. Onze instructeurs weten waar ze het over hebben en gaan verder dan alle verplichte trainingsonderdelen. Zij brengen met de trainingen uw kennis en kunde naar een hoger niveau, zullen u boeien en zelfs verbazen.

Elders kunt u misschien in een kortere tijd uw certificaat halen, maar wij gaan verder dan alleen het ‘papiertje’. Ons doel is dat al onze deelnemers levensreddend kunnen handelen en in kunnen grijpen bij een ernstige calamiteit. Soms gaat het echt om leven en dood, te belangrijk dus om de trainingen af te raffelen.

Welke training we ook geven, ons motto blijft: “Doe iets, want niets doen is geen optie!”

Referenties

Onze instructeurs

Kees Hartog

Instructeur Eerst Hulp
Na 25 jaar ervaring op de ambulance in Amsterdam en Hoofddorp, besloot Kees de stap te maken naar de meldkamer Kennermerland. Vijf jaar later hakte hij de knoop door en ging zich fulltime inzetten voor Levensreddend.nl. Kortom, hij heeft bakken aan ervaring, welke hij tijdens zijn trainingen over probeert te brengen. Nog steeds stijgt de voldoening die hij krijgt na het geven van een training, hij krijgt een goed gevoel bij het idee dat deelnemers door hem levens kunnen redden, wat de afgelopen jaren ook meermaals is gebeurd.

Rinus van den Kerkhof

Instructeur Brand & Ontruiming
Rinus is bevelvoerder en ploegchef bij de vrijwillige Brandweer in Woubrugge. Daarnaast is hij erkent NIBHV-instructeur. Jarenlange brandweerervaring heeft gezorgd voor een uitstekende basis om training te geven. Hij heeft veel kennis en echt verstand van zijn vak. Zijn trainingen zijn praktisch, leerzaam en interessant om te volgen. Hij zorgt dat de brandveiligheid bij u naar een hoger niveau wordt getild!

Carlo Thüring

Instructeur Brand & Ontruiming
Als Wachtcommandant bij de Gezamenlijke Brandweer in Rotterdam weet Carlo alles op het gebied van brandbestrijding. Hij zit van jongs af aan al bij de brandweer, vanaf het moment dat hij begon bij de vrijwillige brandweer in Nieuw-Vennep. Nu combineert hij zijn brandweerwerkzaamheden met het lesgeven, waar hij veel energie uit haalt. Carlo traint naast het bedrijfsleven ook nationale en internationale brandweercollega’s.