BHV-cursus

De wet verplicht alle bedrijven om een BHV-organisatie in stand te houden. Dit betekent dat er onder andere een of meerdere BHV-ers moeten worden opgeleid. Zo  worden risico’s afgedekt en krijgen medewerkers en bezoekers een goede behandeling en verzorging die ze verdienen.

Bij Levensreddend.nl krijgt u een praktische training waarin alle deelnemers centraal komen te staan en wij voor u de tijd nemen. Door de ruime ervaring die onze instructeurs meebrengen naar de trainingen en deze op een krachtige en duidelijke manier overbrengen op de deelnemers, worden kennis en vaardigheden op peil gebracht. Onze instructeurs weten waar ze het over hebben en gaan verder dan alle verplichte trainingsonderdelen. Zij brengen met de trainingen uw kennis en kunde naar een hoger niveau, zullen u boeien en zelfs verbazen.

Elders kunt u misschien in een kortere tijd uw certificaat halen, maar wij gaan verder dan alleen het ‘papiertje’. Ons doel is dat al onze deelnemers levensreddend kunnen handelen en in kunnen grijpen bij een ernstige calamiteit. Soms gaat het echt om leven en dood, te belangrijk dus om de trainingen af te raffelen.

 

Nieuw op dit gebied?

Bent u compleet nieuw op dit gebied en wilt u kennis en vaardigheden over dit belangrijke onderwerp aanleren? Volg dan de Cursus BHV-basis. Hierin leren deelnemers de basisvaardigheden wat te doen bij verwondingen, onwelwording, reanimatie, het gebruik van de AED, brand en ontruiming. Door de combinatie van e-learning en 1 dagdeel praktijktraining bespaart u kostbare tijd.

Heeft u uw BHV-certificaat al? Dan kunt u de Cursus BHV-herhaling volgen en de geldigheid van uw certificaat verlengen, de kennis en vaardigheden opfrissen en klaar staan voor calamiteiten.

 

Waarom Levensreddend.nl?

  • U volgt een leuke, leerzame en vooral levensreddende cursus
  • U bent wettelijk gedekt en u kunt ingrijpen in geval van calamiteiten
  • U bent kostenbesparend bezig, ook omdat het ziekteverzuim wordt teruggedrongen

Een selectie van onze BHV-cursussen