BHV-cursus bij Levensreddend.nl

De wet verplicht alle bedrijven om een BHV-organisatie in stand te houden. Dit betekent dat er onder andere een of meerdere BHV-ers moeten worden opgeleid. Zo  worden risico’s afgedekt en krijgen medewerkers en bezoekers een goede behandeling en verzorging die ze verdienen.

Levensreddend.nl, de naam zegt eigenlijk al genoeg. U klaarstomen voor noodsituaties, zowel op uw werk als thuis. Ons doel is om samen met u het verschil te maken tussen leven en dood.

Samen met onze 12 ervaren instructeurs, afkomstig uit de ambulance- en brandweerwereld, geven wij op een praktische, interessante en verassende manier onze cursussen. Zo brengen wij bij u uw kennis en kunde op peil en zorgen wij dat u met zekerheid kunt ingrijpen als de (nood)situatie daarom vraagt.

Onze instructeurs gaan verder dan alleen ‘het papiertje’. Zij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van incidenten zoals bedrijfs-, verkeers- en thuisongevallen, maar ook in reanimaties, branden en ontruimingen.

Welke cursus u ook volgt, onthoud ons motto: Doe iets, want niets doen is geen optie!

 

Nieuw op dit gebied?

Bent u compleet nieuw op dit gebied en wilt u kennis en vaardigheden over dit belangrijke onderwerp aanleren? Volg dan de Cursus BHV-basis. Hierin leren deelnemers de basisvaardigheden wat te doen bij verwondingen, onwelwording, reanimatie, het gebruik van de AED, brand en ontruiming. Door de combinatie van e-learning en een praktijktraining van 5 uur bespaart u kostbare tijd.

Heeft u uw BHV-certificaat al? Dan kunt u de Cursus BHV-herhaling volgen en de
geldigheid van uw certificaat verlengen, de kennis en vaardigheden opfrissen en
klaar staan voor calamiteiten.

Waarom Levensreddend.nl?

  • U volgt een leuke, leerzame en vooral levensreddende cursus.
  • U bent wettelijk gedekt en u kunt ingrijpen in geval van calamiteiten.
  • U bent kostenbesparend bezig, ook omdat het ziekteverzuim wordt teruggedrongen.