AED ONDERHOUD

Word ontzorgd met een altijd werkende AED.

Aanvragen informatie

Door het invullen van onderstaand contactformulier ontvangt u van ons vrijblijvende informatie over onze AED-onderhoudscontracten en kunt u een contract afsluiten voor dit levensreddende apparaat.
Zo bent u zeker van een werkende AED met de service van Levensreddend.nl!

Welk onderhoudscontract past bij uw AED?

Bij Levensreddend.nl kunt u eenvoudig een goedkoop onderhoudscontract voor uw AED afsluiten. Vergelijk hier onze onderhoudscontracten* en kijk welk onderhoud bij uw AED past. Vindt u het lastig een keuze te maken? Wij helpen u om het juiste onderhoudscontract te kiezen bij uw situatie.

 
*Prijzen zijn per jaar en exclusief btw

BASIS

45/jaar
  • Helpdesk bij vragen en storingen
  • Registratie van uw AED in onze database
  • Automatisch opsturen van accu & elektroden
  • Gratis vervangende AED bij een defect
  • Gratis vervangende elektroden bij inzet
  • Jaarlijkse controle op afstand

Als u nog vragen heeft over onze AED-onderhoudscontracten kunt u het contactformulier hieronder invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom een AED-onderhoudscontract?

U wilt in geval van een noodsituatie zeker weten dat uw AED goed functioneert. Periodiek onderhoud aan uw AED en het tijdig vervangen van onderdelen is noodzakelijk en kan zelfs het verschil maken tussen leven en dood.

Om altijd op uw AED te kunnen vertrouwen en deze altijd inzetbaar te houden, bieden wij bovenstaande AED-onderhoudspakketten aan. Service en onderhoud voor AED’s van alle merken!