Cursus BHV-herhaling

Deze cursus is bedoeld voor BHV-ers die hun BHV-certificaat weer willen verlengen. Hierin frissen de deelnemers alle vaardigheden weer op, zoals wat te doen bij verwondingen, onwelwording, reanimatie, het gebruik van de AED, brand en ontruiming.

Cursus BHV-herhaling

In deze cursus worden kennis en vaardigheden op peil te houden en nieuwe vaardigheden toegevoegd op het gebied van verwondingen, onwelwording, reanimatie, de AED, brand en ontruiming. U bereidt zich voor door van te voren een e-learningsmodule te volgen. Wij adviseren de BHV-herhalingscursus jaarlijks te herhalen.

Waar u ook voor kunt kiezen is de BHV-ROUTE. Een interactieve en 1 uur durende route waarbij de cursist (in een groepje van 3 deelnemers) vijftien scenario’s doorloopt waarbij de begeleidende instructeur de puntjes op de i zet.

Na een korte introductie start de route en komt de cursist verschillende situaties tegen: van kleine tot en met grote verwondingen en van flauwvallen tot en met de reanimatie. Halverwege neemt de brandweerinstructeur het over en gaat verder met alarmeren, ontruimen en blussen.

Voorafgaand volgt de cursist een e-learningsmodule BHV-herhaling. Per uur kunnen er twee groepjes van 3 cursisten starten.

Cursus BHV-herhaling

€125,00 per persoon

Exclusief btw.
N

Inclusief BHV-certificaat

N

Slagingspercentage 95%+

N

Klanttevredenheid van 9,8

Heeft u een vraag?

06 100 88 918