Cursus
BHV-herhaling

Inhoud

Deze cursus is bedoeld voor BHV-er die hun BHV-certificaat weer willen verlengen.

 

Duur 1 dagdeel
Studiebelasting thuis Max. 2 uur zelfstudie e-learning
Groepsgrootte Maximaal 14 personen
Certificaat BHV-herhaling
Geldigheid 1 jaar

 

In deze cursus worden kennis en vaardigheden op peil te houden en nieuwe vaardigheden toegevoegd op het gebied van verwondingen, onwelwording, reanimatie, de AED, brand en ontruiming. U bereidt zich voor door van te voren een korte e-learningsmodule te volgen van ongeveer 1-1,5 uur. Wij adviseren de BHV-herhalingscursus jaarlijks te herhalen.

 

BHV-ROUTE

Waar u ook voor kunt kiezen is de BHV-ROUTE. Een interactieve en 1 uur durende route waarbij de cursist (in een groepje van 3 deelnemers) vijftien scenario’s doorloopt waarbij de begeleidende instructeur de puntjes op de i zet.

Na een korte introductie start de route en komt de cursist verschillende situaties tegen: van kleine tot en met grote verwondingen en van flauwvallen tot en met de reanimatie. Halverwege neemt de brandweerinstructeur het over en gaat verder met alarmeren, ontruimen en blussen.

Voorafgaand volgt de cursist een e-learningsmodule BHV-herhaling. Per uur kunnen er twee groepjes van 3 cursisten starten.

 

Kosten

De kosten van een BHV-herhalingscursus bedragen €125,00 per persoon (welke variant u ook kiest). Dit is inclusief het certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

vanaf €125,00

N

Incl. e-learning

N

1 dagdeel of BHV-route

Heeft u liever een cursus op uw locatie?