Training Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO)

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Tijdens het koken snijdt u in uw vinger, tijdens sporten verzwikt u uw enkel, zomaar een vuiltje in uw oog of zelfs een brandwond door de gemorste thee. U zult vast wel een verwonding hebben gehad in uw leven, maar weet u ook wat u moet doen bij elke verwonding? Wij leren u in een korte krachtige training hoe u bij de meestvoorkomende verwondingen moet handelen om erger te voorkomen en vroegtijdige genezing in te zetten.

Wij leren u in deze training praktisch te handelen en bereidt u voor op verwondingen op uw werk, op straat, maar ook thuis. Deze training geven kan worden gegeven op een avond of dagdeel.

Kosten
De training EHBO incl. diploma van Levensreddend.nl kost €65, – per persoon per dagdeel en €125 per dag.

Diploma
Het diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen en kan actueel gehouden worden door het iedere jaar te hercertificeren. In die periode houdt u uw kennis op peil door nascholing bij een Eerste Hulp opleider te volgen.

(De kosten zijn inclusief instructeur, huur instructielokaal, gebruik van reanimatiepop, audiovisuele hulpmiddelen, verbandmiddelen, afleggen examen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.)

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt eisen aan de eerste hulp kennis en vaardigheden van de gastouders. Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis voldoet daaraan. In deze korte krachtige training leert u te handelen bij de meest voorkomende EHBO. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als een kind zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of valt tijdens het spelen.

Examen
Het examen wordt afgenomen door een Instructeur Eerste Hulp aan kinderen met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR.

Kosten
De training Eerste Hulp aan Kinderen kost €65, – per persoon.

Diploma
Het diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Het diploma kan actueel gehouden worden door het iedere jaar te hercertificeren. In die periode houdt u uw kennis op peil door nascholing bij een Eerste Hulp opleider te volgen.

(De kosten zijn inclusief instructeur, huur instructielokaal, gebruik van reanimatiepop, audiovisuele hulpmiddelen, verbandmiddelen, afleggen examen, diploma Oranje Kruis. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.)

Doel van de training is het bewust en veilig handelen in het geval van een verkeersincident (letselongeval). De deelnemers worden geleerd:

 • te zorgen voor de eigen veiligheid en van de omstanders (RVB doelstellingen)
 • om Spoedeisende en Niet-Spoedeisende hulp te verlenen

De training is gericht op chauffeurs die tijdens hun werk te maken krijgen met eerste hulpverleningssituaties.

Opzet en eindtermen van de opleiding
De training heeft een totale duur van 7 uur en bevat de volgende onderwerpen:

 • ABCDE methodiek
 • stilstand van de bloedsomloop
 • uitwendige wonden
 • brandwonden
 • kneuzing en verstuiking
 • ontwrichting en botbreuken
 • oogletsels
 • vergiftiging
 • elektriciteitsongevallen
 • vervoer over korte afstand
 • verband- en hulpmiddelen
 • reanimatie en gebruik AED

Locatie
De training kan gegeven worden op uw locatie of in overleg op een andere locatie.

Kosten
De kosten voor een training EHBO – Code 95 inclusief administratie- en registratiekosten van het CBR en certificaat zijn vanaf €175, – p.p.

(De kosten zijn inclusief instructeur, huur instructielokaal, gebruik van reanimatiepop, audiovisuele hulpmiddelen, verbandmiddelen,  certificaat, registratie code 95, afleggen examen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.)

Kunnen wij u helpen?

06 100 889 18

Praktische informatie

Duur training
1 dag of dagdeel

Locatie
Incompany of op een van onze trainingslocaties

Maatwerk is natuurlijk mogelijk

Inclusief

– Trainingsmateriaal
– Koffie en thee
– Certificaat