AED's

Wij verkopen alle soorten en maten AED’s, maar onze voorkeur gaat uit naar onderstaande AED’s. Hier hebben wij goede ervaringen mee en werken uitstekend.

LifePak CR2

 • Momenteel de beste AED op de markt.
 • Zeer gebruiksvriendelijke AED, met 8 jaar garantie.
 • Een zeer hoge stof, – en waterdichtheid (IP 55)
 • Beschikt over het hoogst beschikbare toenemende energieniveau.
 • Levensduur batterij-unit en elektroden van 4 jaar.

Omschrijving

De tweetalige Lifepak CR2 AED heeft de kortste tijd tot de eerste schok en kan tijdens het gebruik van de AED worden geschakeld tussen twee verschillende talen. De AED is uniek vanwege het strakke design en de volledigheid van functionaliteiten. Tevens is de AED eenvoudig te gebruiken door iedereen, van ongetrainde gebruikers tot professionals. Samenvattend:

 • Kindermodus met één druk op de knop. Geen extra sleutel of andere elektroden benodigd. De AED past direct het energieniveau aan geschikt voor kinderen.
 • De CR2 beschikt bovendien over het hoogst beschikbare toenemende energieniveau. Daardoor is het mogelijk om schokken tot 360 J af te geven, wat hardnekkige ritmestoornissen beter kan behandelen.
 • Deze AED beschikt over de nieuwste analysetechnologie, genaamd cprINSIGHT. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het analyseren van het hartritme gewoon door te gaan met de borstcompressies en beademingen, waardoor je tijd wint tussen de reanimatie en het moment van schokken.
 • Optioneel tweetalig. Met één druk op de knop zal de AED op elk gewenst moment kunnen schakelen naar een 2e taal. Wilt u liever eentalig, dan is dat ook mogelijk (extra kosten voor een tweetalige AED bedragen €75, -).

Deze AED met genoemde toebehoren leveren wij voor een prijs van € 1895, –

HeartSine Samaritan

 • Laagst geprijsde A-merk AED van Europa met 8 jaar garantie.
 • Compacte AED, IP 56 stof, – en waterdicht
 • Pad Pak 2 in 1 module ( batterij + elektrode) levensduur 4 jaar
 • Inclusief fraaie tas

Omschrijving

De HeartSine Samaritan AED heeft een garantietermijn van acht jaar. De AED heeft gecombineerde batterij/elektroden en is erg makkelijk in gebruik en onderhoud. De HeartSine AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Daarnaast heeft de HeartSine defibrillator een hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

De Heartsine Samaritan AED begeleidt de gebruiker met behulp van duidelijke aanwijzingen, een metronoom. Maar ook visueel met behulp van pictogrammen en ledlampjes. Hiermee wordt er onder meer aangegeven waar de elektroden geplaatst moeten worden en wanneer er afstand genomen moet worden van de patiënt.

 

Deze AED met genoemde toebehoren leveren wij voor een prijs van € 1149, –

Defibtech Lifeline

 • Batterij-unit (levensduur van 7 jaar)
 • Een paar defibrillatie-elektroden
 • Een 9V status indicator batterij
 • 5 jaar garantie op de AED

Omschrijving

De Defibtech Lifeline AED is een uiterst gebruiksvriendelijk, robuust en onderhoudsarme AED. Het is daardoor één van de meest verkochte apparaten van de Nederlandse markt en de meest populaire AED onder reanimatieopleiders.

De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt. De AED is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter en is trilling-bestendig.

De Defibtech Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd.

De Defibtech Lifeline is duidelijk in de bediening door de twee contrasterende knoppen aan de voorkant: de groene aan-/uitknop en de rode schokknop. Duidelijk gesproken tekst ondersteunt de hulpverlener bij de reanimatie.

 

Deze AED met genoemde toebehoren leveren wij voor een prijs van € 1595, –

Het onderhoud van uw AED redt ook levens!

Om geheel ontzorgd te zijn op het gebied van onderhoud en controle van de AED bieden wij verschillende AED-servicecontracten aan.

Wij leveren natuurlijk ook toebehoren van alle soorten en maten AED’s!

Heeft u een AED-kast nodig? Ook die kunnen wij leveren!

Heeft u een vraag?

Wij willen u graag helpen