AED-servicecontracten

Z

Algemeen

U kunt voor al uw vragen, retourzendingen, inzetgegevens, onderdelen, bestellingen, klachten etc. bij ons terecht. Ook zorgen wij voor informatie over eventuele software- updates (bijv. nieuwe richtlijnen), of een recall van de producent.

Z

AED-inzet

U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een melding doen van een AED-inzet. Onze medewerkers komen zo nodig bij u op locatie en zullen de hulpverleners die de AED hebben gebruikt, begeleiden bij de verwerking van de indrukken en de inzet doornemen. Het interne geheugen in de AED zal worden uitgelezen en de AED wordt weer gebruiksklaar gemaakt.

Z

Database

Uw AED wordt opgenomen in onze database. U krijgt voor het verstrijken van de verloop- c.q. houdbaarheidsdatum van ons automatisch de nieuwe elektroden en/of batterij opgestuurd of wij kunnen op locatie langskomen om de nieuwe materialen te vervangen, afhankelijk van de keuze van het soort servicecontract.

Z

Vervangende AED

Wij zorgen binnen 24 uur voor een vervangende AED bij defecten aan uw eigen AED, zodat er zich te allen tijde een goed werkende AED op de locatie bevindt, met uitzondering van een eventuele recall door de producent. Natuurlijk is het belangrijk dat u zelf of een medewerker de AED wekelijks controleert.

Standaard

24-uurs service
AED-database opname
Vervangende AED bij storing
Periodieke telefonische controle & test
Automatisch toezenden van elektroden en/of batterij

€45, – per jaar

Exclusief btw.

Plus

24-uurs service
AED-database opname
Vervangende AED bij storing
Jaarlijkse onderhoudsbeurt op locatie
Vervangen van elektroden en batterij op locatie

€75, – per jaar

Exclusief btw.