Acties

AED-inruilactie!

Elke AED (ongeacht het merk) bevat onderdelen met een beperkte levensduur. Door bijvoorbeeld veroudering of corrosie gaat de kwaliteit van deze onderdelen elk jaar achteruit, tot een goede werking niet meer kan worden gegarandeerd. De verwachte levensduur van de onderdelen bepaalt vaak de garantietermijn van de AED.

Alle AED’s van 2010 en daarvoor zijn sinds 1 januari 2018 uit de garantie, daarom adviseren wij onze klanten om hun AED bij het aflopen van de garantietermijn te vervangen. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat de AED klaar is voor gebruik.

Wij vinden de aanwezigheid van een goedwerkende AED te belangrijk en willen u daarom een aantrekkelijke aanbieding doen. Als u uw AED nu inruilt voor een nieuwe AED ontvangt u, afhankelijk van uw keuze, een flinke inruilkorting. Naast de inruilkorting ontvangt u gratis een noodset met beademingsmasker en natuurlijk een nieuwe accu/elektrodenset die weer vier jaar mee gaat.

Keuze 1: HeartSine Samaritan
Als u kiest voor een nieuwe en betrouwbare HeartSine Samaritan 350P ontvangt u nu €150, – inruilkorting. Deze AED kost normaliter €1149,-, maar nu slechts €999, -.

 

 

 

 

 

Keuze 2: LifePak CR2
Als u kiest voor de allernieuwste AED, de LifePak CR2, ontvangt u nu ook een korting van €150, -. Deze AED is het paradepaardje onder de AED’s en heeft moderne functies ingebouwd:

  • Kindermodus met één druk op de knop. Geen extra sleutel of andere elektroden benodigd. De AED past direct het energieniveau aan geschikt voor kinderen.
  • Met één druk op de knop zal de AED op elk gewenst moment kunnen schakelen naar een 2e taal.
  • De LIFEPAK CR2 AED voldoet aan de 2015 richtlijn van de Europese Reanimatie Raad (oplopend energieniveau van de schokken). Deze AED kost normaliter €1895, – eentalig (NL), maar bieden wij nu aan voor €1745, -.

 

 AED-kast
Wilt u ook een nieuwe AED-kast? In combinatie met de AED-inruilactie bieden wij u een AED-binnenkast aan voor slechts €75, – in plaats van €199, -.

Voor meer informatie over deze AED’s kunt u hier klikken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onze algemene voorwaarden staan op onze website. Deze inruilactie is geldig tot 1-12-2018.

Gratis verbandkoffer!

Indien u Levensreddend.nl een nieuwe klant aanbrengt, krijgt u van ons een gratis verbandkoffer. Deze is geschikt voor op werk, maar ook zeker voor thuis.