Thuis vanwege het coronavirus? Besteed je tijd nuttig en haal je BHV-certificaat!

Omdat veel mensen momenteel thuis zitten en meer tijd hebben, heeft Levensreddend.nl een nuttige, leerzame en mooie actie opgestart. Begin thuis alvast met het behalen van je BHV-certificaat en volg later het (verkorte) praktijkgedeelte. De kennis en kunde is niet alleen praktisch voor op je werk, maar ook om je familie, buren en kennissen te kunnen helpen bij een ongeval of calamiteit.

 Hoe gaat dit in zijn werk?
Je ontvangt op je emailadres de inloggegevens van de e-learningsmodule BHV, welke je in je eigen tijd en op je eigen tempo kan afronden. Indien je de
e-learningsmodule hebt afgerond dan kan je deelnemen aan het praktijkgedeelte. Na afronding van de e-learningsmodule en het volgen van het praktijkgedeelte ontvang je het BHV-certificaat.

Voordelen e-learning

  • In eigen tijd en tempo leren
  • De e-learning blijft een jaar geldig
  • Op elke device te gebruiken: mobiel, tablet, computer en laptop
  • Een verkorte praktijktraining

Kosten
De kosten voor een e-learningsmodule BHV-basis bedragen €40. Ben je al BHV-er en wil je je certificaat verlengen? Dat kan natuurlijk ook! Een e-learningsmodule BHV-herhaling kost €30. Deze kosten worden in mindering gebracht als je later bij ons het (verkorte) BHV-praktijkgedeelte volgt.

Prijzen en algemene voorwaarden
Op deze actie zijn de voorwaarden van Levensreddend.nl van toepassing welke u kunt vinden op onze website www.Levensreddend.nl. De genoemde prijzen zijn per persoon, geldig tot 31-12-2020 en zijn exclusief btw.

Interesse?
Mail naar info@levensreddend.nl. Je kan ook direct bellen naar 06 100 889 18 of 06 536 727 68.